ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 16/03/2020

MOUNTAIN CAMP
Παιδικές Ορεινές Κατασκηνώσεις
Αμάραντος Καλαμπάκας

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2019

1. Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας, διέπει τη χρήση και αποθήκευση των δεδομένων σας. Μπορείτε να δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη διεύθυνση https://www.mountain-camp.gr/privacy-policy/

Η εταιρεία ΦΙΚΑ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε. είμαστε ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων (υποκείμενο), που μας παρέχετε. Συλλέγουμε από εσάς τους παρακάτω τύπους προσωπικών δεδομένων:

α) Στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας:

β) Στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής ενδιαφέροντος για εργασία:

γ) Στις ηλεκτρονικές φόρμες υποβολής αίτησης – συμμετοχής για την φιλοξενία στην κατασκήνωση:

2. Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

3. Πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται στην εταιρεία ΦΙΚΑ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε. που εδρεύει Ελλάδα. Η φιλοξενία και η αποθήκευση των δεδομένων σας πραγματοποιείται στο γραφείο πόλης της εταιρίας που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Κανένας τρίτος προμηθευτής δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο.

4. Πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται μέσω του ιστότοπου αποθηκεύονται μόνο μέχρις ότου εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο υποβλήθηκαν. Μετά από αυτή την περίοδο, τα προσωπικά σας δεδομένα θα καταστραφούν.

5. Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Αν πιστεύετε ότι τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε είναι εσφαλμένα ή ελλιπή, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να δείτε αυτές τις πληροφορίες, να τις διορθώσετε ή να ζητήσετε να διαγραφούν.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραπονεθείτε για το πώς χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε με τον Νόμιμο Εκπρόσωπο της Εταιρείας στη διεύθυνση info@mountain-camp.gr ή εγγράφως στη διεύθυνση Αμάραντος Καλαμπάκας, Τ.Κ. 42200 Γραφείο πόλης: Αθηνάς Εργάνης 11 Τ.Κ. 42131, Τρίκαλα. Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της Εταιρείας θα εξετάσει στη συνέχεια το παράπονό σας και θα συνεργαστεί μαζί σας για να επιλύσει το ζήτημα.

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν έχουμε χειριστεί κατάλληλα τα προσωπικά σας σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ως Αρμόδια Εποπτική Αρχή (www.dpa.gr) και να υποβάλετε καταγγελία.